Preliminary programme

7th of May

TimeParallel Track 1Parallel Track 2Length
9:30 – 10:30Session 1 Plenary60 min
Break and exhibition30 min
11:00 – 12:30Session 2 a Theme 3Session 2 b Theme 290 min
Lunch and exhibition90 min
14:00 – 15:30Session 3 a Theme 3Session 3 b Theme 490 min
Break and exhibition30 min
16:00 – 17:30Session 4 a Theme 6Session 4 b Theme 690 min
19:30 – 22:00Grand dinner180 min

8th of May

TimeParallel Track 1Parallel Track 2Length
8:30 – 10:30Site visits120 min
Break and exhibition30 min
11:00 – 12:30Session 5 a Theme 7Session 5 b Theme 890 min
Lunch and exhibition90 min
14:00 – 15:30Session 8 Plenary90 min
Scroll to Top